Para propietarios

Vol vendre o llogar el seu immoble? La nostra forma de treballar amb vosaltres, propietaris

Aquestes són les principals accions i serveis que oferim per aconseguir vendre o llogar el seu immoble d’una manera àgil, eficaç i segura; al millor preu i en el menor temps possible. Us acompanyem des del principi fins al final implicant-nos al màxim.

 • Assessorament al propietari: Som coneixedors de la zona i el mercat, això ens permet orientar-los quan al preu, documentació legal, condicions de venda i tria del perfil ideal de comprador / inquilí del seu immoble.
 • Gestió de cèdula d’habitabilitat i Certificat d’eficiència energètica.
 • Preparació de l’immoble: (Home Staging): Som especialistes en millorar la imatge del teu habitatge. El Home Staging és un conjunt de tècniques que permeten realçar un habitatge fent que sigui més funcional i atractiu pels possibles compradors / inquilins. Es tracta de crear un ambient despersonalitzat, endreçat, net i harmonitzat. Per fer-ho, primer t’acompanyem intentant que ho facis tu mateix (cost 0 euros). I, si creus que el teu habitatge necessita la intervenció de professionals, nosaltres comptem amb un equip de professionals de primer nivell i de proximitat amb els que, si vols, ho podem fer (projectes d’arquitectura, decoracions, pintura, lampisteria, fusteria, neteja,...)
 • Reportatge fotogràfic de qualitat: És vital oferir una bona imatge del vostre immoble per tal d’atraure el màxim nombre de potencials compradors / inquilins.
 • Pla de màrqueting dissenyat per a cada propietat; hi ha un comprador per a cada immoble, i és clau enfocar les descripcions i publicacions al públic més adient.
 • Visibilitat màxima: Fem publicacions als principals portals immobiliaris de recerca, pàgina web pròpia i xarxes socials, per tal que qui busqui el vostre immoble, el trobi fàcilment i amb qualitat informativa i facilitat de contacte.
 • Gestió de visites: a l’immoble i a l’entorn; quantitat de sol·licituds pel vostre immoble, seguiment al client.
 • Generació d’informes que remetem a la propietat de manera periòdica, amb el recull de visites tan virtuals com físiques, estadístiques, objeccions, etc... Dades que són bàsiques per observar l’evolució i el resultat del posicionament del vostre immoble al mercat de la zona.
 • Gestió de documentació, tributs, subministraments, tràmit amb l’administració, etc...
 • Seguiment de tota la operació des de l’inici fins a la finalització de tots els detalls.
 • Gestió integral del lloguer, oferim la possibilitat de que delegeu en nosaltres la gestió de tot el que te a veure amb el vostre lloguer, cobraments, reparacions, queixes, peticions,... Donant-vos tranquil·litat per tal que només us preocupeu de cobrar mes a mes.